Over ons

Bij Kelvin Solutions worden we gedreven door de energievoorziening van de toekomst en delen we een passie voor duurzame warmte.

Met uitgebreide ervaring vanuit de praktijk, hebben we alles in huis om alle ontwikkelingsfasen en partijen van een energieproject of studie te begeleiden en op sleeptouw te nemen. We willen daarbij niet louter als ingenieursbureau of technisch expert optreden, maar vooral ook mee aanvuren, warm maken en trekken-en-sleuren om samen een succesverhaal te schrijven en concrete stappen te zetten in de verduurzaming van het energiegebruik.

Verduurzaming en economische ontwikkeling

Kelvin Solutions wilt de transitie naar duurzame energie versnellen, maar beschouwt dit niet als een geitenwollen-sokken-verhaal. Die transitie is immers van strategisch belang voor de verankering van industrie en een kritische succesfactor om klimaatdoelstellingen te behalen. Wij worden gedreven door een wereld van morgen waar energie niet enkel een leefbare omgeving ondersteunt, maar ook de economische ontwikkeling.

Actie en resultaatgericht

De realisatie van warmteprojecten is veel meer dan enkel een zaak van techniek of studiewerk. We brengen een beproefde aanpak overheen verkenning en haalbaarheidsstudie, tot de effectieve implementatie van een duurzaam warmteconcept. Het voorgestelde plan van aanpak en de stappen die we daarbij zetten zijn steeds in functie van de doorkijk naar een latere effectieve realisatie.

Bruggenbouwers

De kracht van Kelvin Solutions ligt in het creëren van een win-win situatie voor energiegebruiker, energieproducent en investeerder. We brengen partijen samen, bouwen bruggen en we get things done.

Ontzorging

We hebben de nodige ervaring en expertise in huis om warmteprojecten en studies van A tot Z te begeleiden. Ongeacht of we de totaaloplossing verzorgen, of slechts een deel van uw traject, u kan op ons rekenen als een betrouwbare partner die u ontzorgt.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie