Onze warmtenetten in het nieuws
Het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap licht het belang van collectieve warmte toe op Kanaal Z. Fijn dat onze projecten ook mee in beeld komen.
De eerste steen van de nieuwe gymhal wordt officieel gelegd door burgemeester Kris Van Dijck en Ben Weyts, Vlaams minister van sport
In Dessel werd op 21 maart 2023 de eerste steen gelegd voor een nieuwe klimaatneutrale gymzaal. De technische installaties die instaan voor verwarming en koeling worden gebouwd en beheerd door de lokale energiecoöperatie Campina Energie, dankzij de samenwerking met Kelvin Solutions die instaat voor de coördinatie van het project.
Ondertekende intentieovereenkomst
Na een traject onder leiding van Kelvin Solutions, sluiten verschillende partners de intentieovereenkomst om een duurzaam warmtenet te ontwikkelen
Leuven start proeven voor innovatief warmtenet
Op de site van de oude conservenfabriek Marie Thumas aan de Leuvense Vaart starten stad Leuven, Revive, Kelvin Solutions en ECoOB een proefproject voor een warmtenet waarbij ze aquathermie, geothermie en zonne-energie samen slim zullen inzetten. Op 4 juli ging een eerste proefboring van start.
Horizon 2020 So What: tool voor valorisatie van restwarmte
Als partner van het Europese project, presenteert Kelvin Solutions op 7 juni een tool voor het inschatten van haalbaarheid van restwarmte valorisatie.
Teamleden op werfbezoek
Om de groei van het bedrijf te ondersteunen, zijn we op zoek naar collega's die mee het verschil willen maken.
Logo in een nieuw jasje
Een nieuw logo, maar Kelvin Solutions blijft Kelvin Solutions: gangmakers voor de energietransitie!
Nieuw kantoorgebouw en beelden van plaatsbezoek
Na vier jaar topservice op de start- en scale-up campus van Turnhout (OMC), zijn we nu bijna klaar voor onze volgende stap. Vanaf juni vind je ons in ons nieuw kantoor vol toptechnologie, en vooral: klimaatneutraal verwarmd en gekoeld natuurlijk!
Kelvin Solutions verkent opnieuw warmtenet potentieel voor provincie Vlaams-Brabant
De komende 4 jaren zal Kelvin Solutions de provincie opnieuw ondersteunen in de screening van kansen voor collectieve warmte.
Kelvin Solutions wilt jongeren inspireren rond duurzame warmte
Jongeren warm maken voor technologie en energie: hoognodig als we de energietransitie willen versnellen.
Kelvin Solutions genomineerd voor Willen Winnen Award 2021
Met deze award wordt een bedrijf met een mooi groeiparcours in de kijker gezet door Jong-Voka Kempen. Kelvin Solutions, één van de genomineerden, sleepte de publieksprijs in de wacht.
Kelvin Solutions deel van consortium voor ontwikkeling Inspiratiekaart Warmtezonering Vlaanderen
Consortium WarmteWerkt (VITO, softwarebouwer Agifly, Antea Belgium, Ingenium, Kelvin Solutions en SWECO Belgium) ontwikkelt inspiratiekaart voor Vlaamse openbare besturen.
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie