Diensten

Ons werkterrein is de energievoorziening van de toekomst, met een focus op duurzame warmte en koude. We beheersen de materie tot in de puntjes en blinken uit als expert en partner in de volgende disciplines.

Strategie en masterplanning

Strategie en masterplanning

Samen bouwen we een toekomstvisie en strategie voor de transitie naar duurzame warmte en koude, en vertalen die naar een concreet en haalbaar masterplan.

Projecten

Projecten

We beschikken over de expertise en ervaring om alle projectfases in handen te nemen, gaande van de eerste verkenning, over de uitdieping en het ontwerp, tot de realisatie en oplevering.

Ondersteuning bij uitbating

Ondersteuning bij uitbating

Wij dragen mee zorg voor betrouwbare, efficiënte en toekomstbestendige installaties.

Wij zijn aan de slag in 3 domeinen: industrie en andere grote energiegebruikers, overheid en ontwikkelaars van (warmte)projecten.

Industrie en andere grotere energiegebruikers

U rekent op betrouwbare en efficiënte installaties die uw activiteiten ondersteunen, ook in de toekomst. Wij zorgen daarvoor dankzij de optimale combinatie van diepgaande procesengineering en gedegen projectmanagement.

Ontwikkelaars van (warmte)projecten

Het tijdperk van een gasketel voor verwarming van woningen, kantoren en industriële panden laten we stilaan achter ons. Voor projectontwikkelaars of energiebedrijven ligt de zoektocht naar een toekomstbestendig alternatief, dat zowel duurzaamheid als kostenefficiëntie combineert, niet voor de hand. Als ervaren partner gidsen wij u doorheen het hele traject.

Overheid

Onmisbaar als trekker of regisseur in de strijd tegen de klimaatverandering, neemt de overheid sterke engagementen, bijvoorbeeld door de ondertekening van het burgemeestersconvenant. Binnen de energietransitie neemt warmte een cruciale rol,waarbij zowel een duidelijke toekomstvisie, als concrete inspirerende projecten het verschil maken.
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie