Hartwin Leen

Hartwin richtte Kelvin Solutions op in 2015. Als energiemanager van Janssen Pharmaceutica was hij de bezieler en projectleider voor het project met diepe geothermie gekoppeld aan een intelligent warmtenet van de 4de generatie. Daar stelde hij vast dat het niet eenvoudig is, maar dat er toch enorme kansen liggen om de warmtevoorziening te verduurzamen. En tegelijk zag hij hoe zo energie een troefkaart wordt bij netwerk-discussies binnen een multinational. Zo werd de basis gelegd voor Kelvin Solutions, waar we ervan overtuigd zijn dat in een wereld van morgen energie niet enkel een leefbare omgeving ondersteunt, maar ook de economische ontwikkeling.

Hij is van opleiding bio-ingenieur in de milieutechnologie met als minor milieueconomie, afgestudeerd aan de KULeuven. Daarnaast rondde hij succesvol de kandidaturen wijsbegeerte af. Hij heeft een loopbaan bij Janssen Pharmaceutica achter de rug in verschillende rollen, onder andere als verantwoordelijke voor uitbating en onderhoud van de facilitaire systemen; verantwoordelijke voor energiebeheer, energiebesparing, proces engineering voor energie- en nutsvoorzieningen; tot directeur facility operations België.

Hij is beslagen als expert ingenieur in energie en nutssystemen; en kent beslissingsprocessen binnen ondernemingen als geen ander.

Hartwin heeft ondertussen 17 jaar ervaring en neemt als oprichter van Kelvin Solutions de rol op van procesingenieur en -manager. Hij combineert technisch inzicht met de gevoeligheid om bruggen te bouwen en met een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Door de juiste balans op te zoeken tussen verschillende belangen, slaagt hij erin om partners bij elkaar te brengen. Hij wordt gedreven door de realisatie van complexe projecten, die een wezenlijk verschil maken.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie